Maak uw cache leeg

Maak de browser cache leeg - instructies voor Mac en PC

Waarom u de cache zou verwijderen...

De browser cache moet om verschillende redenen regelmatig worden gewist. Afhankelijk van uw instellingen kan de cache behoorlijk groot worden en veel schijfruimte op uw computer gebruiken. En dat is zelfs als u sommige pagina's nooit meer bezoekt. Hoe meer informatie er in de cache wordt opgeslagen, des te langzamer zal uw computer op internet surfen. Het verwijderen van de cachedata helpt bij het oplossen van problemen, helpt de laadtijd van webpagina's te verhogen en verhoogt de prestaties van uw computer.

Als de browser de nieuwe versie van de site niet laadt, kan de cache, zelfs als er sinds het laatste bezoek wijzigingen op de site zijn aangebracht, problemen met de weergave veroorzaken. De website kan eruit zien alsof deze niet volledig is geladen of verkeerd is geformatteerd. Misschien vroeg u zich al af waarom een ​​website verouderde inhoud laat zien, ondanks dat deze is bijgewerkt. Dat komt waarschijnlijk door de cache. Soms zorgen gegevens die in de cache zijn opgeslagen ervoor, dat het laden van up-to-date inhoud onmogelijk is. Wanneer u de opgeslagen cachegegevens verwijdert, kan de nieuwe versie worden opgehaald. In veel websitegerelateerde problemen is de cache de bron van al het kwaad. Daarom vraagt ​​uw webontwikkelaar / webontwerper of IT-ondersteuning u eerst om de cache leeg te maken, voordat zij het probleem verder onderzoeken.

Overigens: omdat de cache websitegegevens opslaat, kunt u aan de opgeslagen informatie zien welke sites in het verleden zijn bezocht. Met betrekking tot het opschonen van privacy en gegevensbeveiliging kan de cache ook interessant voor u zijn.
Copyright © 2024 Browsercache löschen. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.